Expozitie Vlad Basca in cadrul Black Sea Arts Festival

1

Vlad Basca expune 20 de fotografii in cadrul Festivalului Black Sea Arts, aflat la prima editie. Expozitia poate fi vazuta in perioada 19 – 25 mai la ARCUB – Hanul Gabroveni, Bucuresti. Black Sea Arts Festival este primul eveniment care aduce sub aceeasi umbrela artisti din Romania, Bulgaria, Turcia, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Rusia, Ucraina si Moldova.

 

Alaturi de Vlad Basca va expune si Patricia Iftene, expozitia fiind axata pe gesturi simbolice si reprezentari ale unui trai colectiv, care vorbesc despre o identitate construita in acelasi spatiu. Evenimentul se va derula sub titlul „Inconjurul Marii Negre. Oameni si ritualuri”.

„Privim in jurul nostru: noua tari din jurul Marii Negre, toate grav afectate de conflicte militare puternice in prezentul (Ucraina-Rusia si Armenia-Azerbaijan) si trecutul recent. Singura cale de aplanare a divergentelor interumane si interetnice dintre acestea, fara lezarea libertatilor si a drepturilor este sa ne apropiem unii de altii prin cultura. Sa deschidem ochii si sa ne cunoastem vecinii, sa intelegem cat de asemanatori suntem”, se spune in programul festivalului.
© Vlad BascaARCUB va mai gazdui in cadrul evenimentului alte trei expozitii de fotografie, cu invitati din noua tari riverane Marii Negre. Festivalul mai include expozitii de caricatura (La Scena) si arhitectura (Cismigiu), instalatie (Cinemateca Eforie) si proiectii de filme (Cinemateca Eforie, Cinema Union). Partenerii institutionali ai festivalului sunt: Black Sea Trust for Regional Cooperation, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, Centrul Cultural Ceh, Frontline Club, Cinepolitica, Some Design, Arhiva Nationala de Film, Hemingway Residence Bucuresti, La Scena si In Culise.

Toate detaliile festivalului le gasiti aici: https://www.facebook.com/events/1009734035777713/

 

Share.

Un comentariu

  1. In fotografia cu batranul in apa se vede tare procesajul, in spatele lui pe apa, e deranjant

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!