Expozitie la Carturesti: Streets in colors

0

Cinci fotografi din vestul tarii, Stefan Dimoiu, Alex Mara, Oliver Merce, Dragoslav Sekulic si Sorin Suciu, va invita la expozitia colectiva „Streets in colors”. Vernisajul va avea loc vineri, 10 februarie, ora 18:30, la Libraria Carturesti, str. Mercy, nr. 7, Timisoara.

 

„Fotografii care expun va propun cinci modalitati diferite, dar complementare, de a privi cotidianul si a-i descoperi magia. Se poate spune ca autorii acestor imagini lanseaza publicului provocarea de descoperi frumosul in locurile si in situatiile cele mai obisnuite pe care, de atatea ori, le trecem cu vederea crezand, in mod eronat, ca spectacularul, sublimul, au statut privilegiat si, ca atare, sunt detasate de banalitatea cotidianului.

Expozitia se doreste a fi un exercitiu al privirii, un antrenament al ochiului ghidat de minte, in speranta ca fotografia de strada va intra in sufletul privitorilor si va deveni, daca nu un mod estetic generalizat de receptare a realitatii, atunci cel putin un prilej de bucurie artistica”, precizeaza Sorin Suciu, unul dintre expozanti.

Lucrarile vor ramane pe simeze pana in 10 martie.

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!