Premiile ZFS 2015

0

A patra editie a concursului “Ziua fotografiei de strada” s-a incheiat. Castigatorii au fost anuntati odata cu vernisarea expozitiei finalistilor, care a avut loc vineri, 27 noiembrie, la sediul Education Point din Bucuresti.

Tema concursului a fost fotografia de strada color. Premiul intai a constat intr-un aparat foto mirrorless Olympus M-D E-M10 cu obiectiv M. Zuiko Digital 14-42mm si a fost acontat de Iulia Weingold din Iasi. Laurentiu SirbuPremiul doi, un aparat foto Olympus SH-2,  a fost acordat lui Catalin Caciuc din Suceava, iar premiul trei, o rama foto digitala Braun, a fost obtinut de Diana Maria din Bucuresti. Singura mentiune a concursului, constand intr-un voucher cadou la Librariile Carturesti a fost acordata Adinei Florea din Vaslui.

Sorin Suciu (Timisoara)La concurs au fost inscrise circa 750 de imagini, 36 dintre acestea urmand sa faca parte dintr-o expozitie deschisa publicului. Din juriu au facut parte: Andrei Birsan, presedintele Asociatiei “Bucurestiul meu drag”, organizatorul principal al concursului, si fotografii Eli Driu, Vlad Eftenie si Mirela Momanu. Parteneri au fost Olympus Romania, AME Design si Librariile Carturesti.

Valoarea totala a premiilor a fost de aproximativ 5130 lei.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!