Incep inscrierile pentru Sony World Photography Awards 2018

0

Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de fotografie din lume, anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru editia 2018. Inscrierile in concurs sunt gratuite si se pot face prin intermediul site-ului www.worldphoto.org Cea de-a XI-a editie va include doua noi categorii in sectiunea Professional: “Creative” si “Discovery” si oportunitatea obtinerii unor noi burse de catre fotografii castigatori, pentru finantarea viitoarelor proiecte fotografice.

 

Categoriile “Creative”   si “Discovery” au fost incluse in competitie ca o recunoastere a schimbarilor care au loc in modul de utilizare a fotografiei. Ambele se adreseaza fotografilor care lucreaza cu procedee foto de ultima ora. Juriul va recompensa originalitatea, tehnicile de experimentare si imaginatia celor inscrisi in cele doua noi categorii.

© Ami Vitale (SUA, Professional, Natural World, SWPA 2017)

© Ami Vitale (SUA, Professional, Natural World, SWPA 2017)

In plus, Sony va acorda mai multe burse in valoare de 7.000 de dolari unor fotografi selectati, castigatori ai categoriilor Professional 2018. De asemenea, finalistii din cadrul competitiei Student Focus vor primi fiecare cate 3.500 de dolari pentru a lucra impreuna la un nou proiect fotografic, stabilit de Sony si World Photography Organisation.

© Dongni (China, Professional, Architecture, SWPA 2017)

© Dongni (China, Professional, Architecture, SWPA 2017)

Premiile Sony World Photography Awards includ patru competitii: Professional (10 categorii jurizate pe baza unui portofoliu de lucrari de cate 5-10 imagini), Open (cele mai bune fotografii individuale din 10 categorii), Youth (tineri fotografi cu varste cuprinse intre 12 si 19 ani, care pot inscrie o singura imagine ce raspunde unei cerinte impuse) si Student Focus (categorie care se adreseaza celor care studiaza fotografia). (S.B)

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!