Expozitie Vlad Eftenie: Taste of Bucharest

0

O Capitala diferita, vazuta prin ochiul atent al fotografului Vlad Eftenie, este miza expozitiei intitulate „Taste of Bucharest”. Vernisajul va avea loc miercuri, 22 iunie, ora 19:00, la GRAM Bistro.

 

Locuri familiare, viziune diferita, spatiu neconventional de expunere – acestea sunt ingredientele principale ale expozitiei semnate de Vlad Eftenie. „Taste of Bucharest” este un pelerinaj de suflet pe strazile orasului, documentand prezentul, dar care trimite si inapoi in timp. „Imaginile surprind personalitatea fiecarui loc fotografiat si il conecteaza emotional cu privitorul”, se spune in comunicatul expozitiei.

© Vlad Eftenie: Taste of BucharestVlad Eftenie este cunoscut ca arhitect si fotograf, unul dintre putinii care reusesc sa captureze expresivitatea strazii in lucrarile sale. Felul in care construieste cadrele face apel deopotriva la estetica si la emotie. Proiectul sau, „Taste of Bucharest”, isi propune sa fixeze in memorie scene memorabile din viata marelui oras, dar si sa lase o amprenta revelatoare asupra fotografiei de strada, in general.

Vlad Eftenie este castigatorul editiei 2014 a sectiunii Low Light din cadrul categoriei Open a celui mai mare concurs de fotografie din lume, Sony World Photography Awards.

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!