Duplex expozitional Oliver Merce & Dan Moruzan

0

Libraria Carturesti va propune o expozitie inedita: doi fotografi, doua medii de exprimare, doua viziuni diferite ale aceluiasi generos subiect: litoralul romanesc contemporan. Imaginile sunt semnate de Oliver Merce si Dan Moruzan. Vernisajul va avea loc vineri, 8 iulie, ora 19:00, la Libraria Carturesti, strada Mercy, nr:7, Timisoara.

 

„Analog versus Digital / Alb-negru versus Color”  – aceasta e amprenta sub care se va derula expozitia. Fotografiile sunt selectate din cadrul unui proiect comun si sunt realizate in perioada 2012 – 2016, in locuri diferite aflate pe litoralul romanesc.

Afisul expozitieiOliver Merce (www.olivermerce.ro) face fotografie din anul 2010, fiind atras in special de fotografia de strada si de cea documentara. Incearca in imaginile sale sa surprinda momentul, clipa prezenta, in derularea sa fireasca. Documenteaza realitatea monocrom, considerand ca alb-negrul este cea mai potrivita modalitate pentru redarea secventelor unice din viata personajelor pe care le intalneste. Nu exclude insa fotografia color. Portofoliul sau din cadrul expozitiei prezinta prin intermediul imaginilor color o latura diferita a statiunilor romanesti de la Marea Neagra.

Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro) este fotograf amator din anul 2000. Din 2010 s-a specializat pe fotografie documentara si de strada. Imaginile cu care este prezent in expozitie sunt realizate pe film alb-negru.

Principalul organizator al expozitiei este Libraria Carturesti (www.carturesti.ro), iar parteneri media: Asociatia Bucurestiul meu drag (www.orasul.ro), grupul fotografic Photo Team (www.phototeam.ro) si platformele online Oitzarisme (www.oitzarisme.ro) si Mondorama (www.mondorama.ro). Expozitia poate fi vizitata in perioada 8 – 29 iulie 2016.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!