Sony World Photography Awards 2016 : castigatorii la Open si Youth

0

Cel mai mare concurs de fotografie din lume, Sony World Photography Awards si-a desemnat castigatorii la sectiunile Open si Youth. Niciun roman nu se afla printre laureatii acestei editii. Imaginile premiate au fost selectate dintr-un numar de 95.541 de fotografii la sectiunea Open si 7.464 la Youth. Lucrarile castigatoare vor fi prezentate in cadrul expozitiei de la Somerset House, Londra, in perioada 24 aprilie – 10 mai. 

 

La sectiunea Open a concursului s-au inscris imagini la zece categorii: Architecture, Arts & Culture, Enhanced, Low Light, Nature & Wildlife, Panoramic, People, Smile, Split Second si Travel. La sectiunea Youth, categoriile sunt: Culture, Environment, Portraits.

Sectiunea Open a fost deschisa tuturor fotografilor. La sectiunea Youth au putut participa tineri cu varste intre 12 si 19 ani. Cel mai tanar castigator are doar 12 ani. Fotografiile castigatoare ale fiecarei categorii au fost jurizate de un grup de experti condusi de Jael Marschner, fost editor de imagine al Time Out London/Sunday Times Travel.

Castigatorii vor fi premiati cu echipament foto Sony si vor intra in competitia pentru “Fotograful anului”, ce va fi desemnat pentru fiecare sectiune in parte, pe 21 aprilie, in cadrul galei Sony World Photography Awards. Premiul pentru categoria Open este de 5000 de dolari.

SWPA 2016 are inscrise la toate sectiunile un numar record de 230.103 fotografii, provenite din 186 de tari ale lumii. Imaginile sunt disponibile la adresa: www.press.worldphoto.org

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!