Cristina Venedict castiga la Sony World Photography Awards 2016

0

Cristina Venedict a castigat premiul “Romania National Award” din cadrul celei mai importante competitii de fotografie din lume, Sony World Photography Awards. Imaginea premiata este un portret tinerei actrite Ada Lupu, realizat in studioul fotografei din Botosani.

 

Programul ”National Awards” recunoaste si premiaza cea mai valoroasa fotografie realizata de catre un fotograf local si se desfasoara in 60 de tari din intreaga lume, © Cristina Venedict, locul 1, Romania National Award, 2016 Sony World Photography Awardsadresandu-se tuturor categoriilor de fotografi.

In profunzime” a fost desemnata cea mai buna fotografie realizata de catre un fotograf roman din cele zece categorii Open ale competitiei. Lucrarea va fi expusa la Somerset House (Londra), in perioada 22 aprilie – 8 mai, in cadrul expozitiei Sony World Photography Awards 2016. Pe langa expunerea imaginii in cadrul evenimentului, Cristina Venedict a fost recompensata cu un echipament Sony ILCE-7M2K.

Este o onoare sa ma regasesc pe aceeasi lista cu atatia artisti uimitori! Este incredibil… Castigarea acestui premiu ma motiveaza sa creez lucrari mai frumoase si sa ma dezvolt ca artist fotograf”, declara Cristina Venedict.

Pe urmatoarele doua locuri in concursul pentru premiul “Romania National Award” s-au clasat Laurian Ghinitoiu (locul II), cu fotografia intitulata “UK Leaks” si Iulian Margelatu (locul III), cu fotografia “Silueta”.

Toate fotografiile castigatoare sunt disponibile la adresa: www.worldphoto.org (F.S.)

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!